MAGGOTS, 2 % SG, larvacid, 1 kg

MAGGOTS je larvicid, ki se ga uporablja v živinoreji za zatiranje ličink muh.

  • Ličinke hišne muhe, hlevske muhe in muh kalnic (ličinke z repki)
  • Regulator rasti, zavira razvoj ličink
  • Tretiranje: vsake 4 do 8 tednov
  • Lahko se uporablja v prisotnosti živali

1kg sredstva MAGGOTS zadostuje za 40 m² površine.

Samo za uporabo kot insekticid.
Samo za poklicne uporabnike.

 

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in podatke o proizvodu.

  • Brezplačna dostava nad 200€

  • Garancija na izdelek

27,63 € 22,65 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
10191

MAGGOTS je larvicid, ki se ga uporablja v živinoreji za zatiranje ličink muh. 

OBLIKA: topne granule
SESTAVA: ciromazin 20 g / kg
LASTNOSTI IN DELOVANJE: Vsebuje učinkovit zaviralec rasti, značilen za hišno muho in hlevsko muho.

PODROČJA UPORABE: 

Objekti za vzrejo govedi
Globoki nastil: S sredstvom tretirajte robove krmilnikov in napajalnikov, mesta razlitja okoli krmilnikov in napajalnikov ter mesta, kjer se kopiči gnoj. Igluji za teleta za zunanjo uporabo: tretirati celotno ohišje igluja. MAGGOTS nanesite s pršenjem ali zalivanjem približno 3 dni po odgnojevanju in postopek ponovite po vsakem odstranjevanju oz. ob pojavu ličink muh.
Rešetkasta tla: Tretirajte celotno površino tal takoj po praznjenju gnojne jame, postopek ponovite po vsakem odgnojevanju oz. ob pojavu ličink muh.

Objekti za vzrejo prašičev
Sistem all-in / all-out (vse notri / vse ven): Priporočamo nanašanje proizvoda MAGGOTS s posipanjem takoj po čiščenju in pred naselitvijo prašičev.
Rešetkasta tla: Tretirajte celotno površino tal takoj po praznjenju gnojne jame, postopek ponovite po vsakem odstranjevanju oz. ob pojavu ličink muh.
Globoki nastil: Nanesite MAGGOTS s pršenjem ali zalivanjem približno 3 dni po odgnojevanju in postopek ponovite po vsakem odstranjevanju oz. ob pojavu ličink muh. Tretirajte celotno blatišče in mokra mesta okoli krmilnikov in napajalnikov.

Objekti za vzrejo perutnine
Reja v kletkah ali na letvicah / rešetkastih tleh: Nanesite MAGGOTS s pršenjem ali zalivanjem celotnega blatišča približno 1 teden po odgnojevanju. Postopek ponovite po vsakem odstranjevanju oz. ob pojavu ličink muh. Ne uporabljajte za rejo perutnine na nastilu.

Drugi objekti
MAGGOTS lahko na enak način uporabljamo tudi v hlevih z ovcami in kozami, kunčjih farmah (reja v kletkah ali na letvicah / rešetkastih tleh), živalskih vrtovih in farmah minkov in lisic.


NAVODILA ZA UPORABO:
 

Uporaba: MAGGOTS je larvicid v obliki topnih granul. 250 g sredstva MAGGOTS zadostuje za 10 m² površine.

Suho posipanje: MAGGOTS nanašamo direktno in enakomerno na mesta, kjer se muhe razmnožujejo. Suho posipanje uporabite le v primeru mokrega ali tekočega gnoja.

Pršenje: Navedeno količino sredstva MAGGOTS zmešajte z ustrezno količino vode in temeljito premešajte. Z nahrbtno pršilko ali avtomatsko opremo za pršenje nanesite na mesta, kjer se muhe razmnožujejo.

Zalivanje: Navedeno količino sredstva MAGGOTS zmešajte z ustrezno količino vode in temeljito premešajte. Z zalivalko enakomerno nanesite na mesta, kjer se muhe razmnožujejo.


Pomembno: MAGGOTS nanašamo samo na mesta, kjer se muhe razmnožujejo. Sredstva ne nanašamo na mesta, kjer se muhe zadržujejo (stene, stropi, ipd.), saj nima učinka na odrasle muhe.

Nanašanje Odmerek Tretirana
površina
Suho posipanje 500 g 20 m2
Pršenje 500 g / 5 l vode 20 m2
Zalivanje 500 g / 15 l vode 20 m2


Intervali tretiranja
Priporočeni intervali tretiranja so odvisni od vrste hleva in načina vhlevitve, kakor tudi od klimatskih razmer. Tretiranje lahko traja od 2-3 tednov do nekaj mesecev. Živali so med tretiranjem lahko prisotne. Navadno zadostuje tretiranje na 6 tednov. Zadnji čas uporabe: izdelek nanesite na gnoj 21 dni pred raztrosom na travo ali njive. Največjega število tretiranj ne smemo preseči: 6 tretmajev na leto.

 

OPOMBE:

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in podatke o proizvodu. Za podrobne informacije o varovanju zdravja ljudi in okolja si pred uporabo preberite varnosti list.

SHRANJEVANJE IN ROK UPORABE:

Hranite v originalno etiketiranih vsebnikih v hladnem, suhem in dobro zračenem prostoru, ločeno od živil in krme za živali. Hranite zunaj dosega otrok, živali in nepooblaščenih oseb. Hranite v originalni označeni embalaži.


ROK UPORABNOSTI: 5 let od datuma proizvodnje.
PAKIRANJE: Plastičen vsebnik, 1 kg 
PROIZVAJALEC: ARMOSA SA, Belgija

Dodatne informacije
Živalska vrsta Govedo, Perutnina, Prašiči, Koze, Ovce
Po skupini Insekticidi
Po proizvajalcih ARMOSA

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!