Mešalnice

Mešalnice imajo pomembno vlogo pri zagotavljanju primerne prehrane živali, brez katere ni dobrih rejskih rezultatov.

Primerna krma ima odločilen vpliv na zdravje živali in na ekonomske rezultate reje. Animalis želi mešalnični industriji v regiji omogočiti uporabo najnovejših krmnih dodatkov, ki ji omogočajo kakovostno in cenovno konkurenčno proizvodnjo.

Zastopamo priznana podjetja, ki so predana prehrani živali in ki velik del aktivnosti usmerjajo v razvoj na področju krmnih dodatkov.

Na področju mešalnične industrije zastopamo naslednja podjetja:

  • Huvepharma,
  • Christian Hansen,
  • Biochem,
  • Anpario,
  • Arm & Hammer in
  • Micron BioSystems.
Mešalnice

Njihovi proizvodi so prvenstveno namenjeni izboljšanju zdravstvenega stanja, zlasti prebavnega trakta in izboljšani odpornosti, živali (kokcidiostatiki, probiotiki, prebiotiki, fitobiotiki, vezalci mikotoksinov…), izboljšanju prebavljivosti oz. izkoristljivosti krme (encimi, mikrominerali, betain, organske kisline…) ter izboljšanju in olajšanju tehnoloških procesov pri proizvodnji krme (vezalec peletov, emulgatorji…).

Tem trem področjem v Animalisu posvečamo največ pozornosti in aktivnosti. Občasno in po dogovoru opravljamo tudi različne teste in analize, ki nutricionistom, veterinarjem ali rejcem omogočijo vpogled v obstoječe stanje reje živali oz. proizvodnje krmil.

KONTAKTIRAJTE NAS

NOVICE IN NASVETI

Preberite si zanimivosti in nasvete iz našega bloga.
Izberite tematiko, ki vas zanima.

VSE NOVICE ZA MEŠALNICE
VSE NOVICE ZA GOVEDOREJCE
VSE NOVICE ZA PRAŠIČEREJCE
VSE NOVICE ZA PERUTNINARJE
VSE NOVICE ZA LJUBLJENČKE

Za pregled novic za Veterinarje se morate prijaviti v trgovino za Veterinarje.

PRIJAVI SE