OmegaAid, za kožo in dlako psov in mačk, 250 ml

OMEGA AID za nadzor kožnih obolenj

Kaj je OmegaAid?

Omega aid je dopolnilna krmna mešanica namenjena različnim težavam s kožo pri psih in mačkah.

Zagotavlja visoko koncentriacijo omega 3 (EPA + HDA) ter svetlinovo olje. Vsebuje tudi vitamine A,D, E in biotin, ki so vsi nujno potrebni za vzdrževanje in izboljšanje stanja kože in dlake.

OmegaAid odpravlja neuravnoteženost prehranskih maščobnih kislin ter zagotavlja oskrbo s pravimi nutrienti, ki so potrebni za vzdrževanje zdrave kože in dlake psov in mačk.

Pred uporabo dobro pretresite. Dajajte dvakratno priporočeno dozo prva 2-3 tedna. Za maksimalno delovanje uporabljajte vsaj še 2 meseca.

Teža             količina dnevno

0 – 10 kg           2,5 ml

10 – 20 kg         5 ml

20 – 30 kg         7,5 ml

Več kot 30 kg    10 ml

 

Pakiranje: 250 ml

  • Brezplačna dostava nad 200€

  • Garancija na izdelek

OMEGA AID

Izdelek prve izbire za nadzor kožnih obolenj.

Kaj je OmegaAid?

Omega aid je dopolnilna krmna mešanica namenjena različnim težavam s kožo pri psih in mačkah. Zagotavlja visoko koncentriacijo omega 3 (EPA + HDA) ter svetlinovo olje. Vsebuje tudi vitamine A,D, E in biotin, ki so vsi nujno potrebni za vzdrževanje in izboljšanje stanja kože in dlake.

Pred uporabo dobro pretresite. Dajajte dvakratno priporočeno dozo prva 2-3 tedna. Za maksimalno delovanje uporabljajte vsaj še 2 meseca.

Teža                 količina  dnevno

0 – 10 kg                 2,5 ml

10 – 20 kg               5 ml

20 – 30 kg               7,5 ml

Več kot 30 kg          10 ml

Pakiranje: 250 ml

OmegaAid odpravlja neuravnoteženost prehranskih maščobnih kislin ter zagotavlja oskrbo s pravimi nutrienti, ki so potrebni za vzdrževanje zdrave kože in dlake psov in mačk. OMEGA AID Izdelek prve izbire za nadzor kožnih obolenj. Omega aid je dopolnilna krmna mešanica namenjena različnim težavam s kožo pri psih in mačkah. Zagotavlja visoko koncenriacijo omega 3 (EPA + HDA) ter svetlinovo olje. Vsebuje tudi vitamine A,D, E in biotin, ki so vsi nujno potrebni za vzdrževanje in izboljšanje stanja kože in dlake. Težave z dlako in kožo Zdravje kože in dlake je odvisno od vrste in lastnosti maščobnih kislin, ki so na voljo v prehrani. Omega 3 in 6 maščobne kisline so strukturne komponente celičnih membran kože in poleg tega imajo pomembno vlogo pri zmanjševanju vnetnih procesov. Ker telo samo ne more proizvajati teh esencialnih maščobnih kislin, jih moramo živalim zagotoviti v obliki dodatkov.

Ime izdelka: