BioPlus YC, termostabilen probiotik, 20 kg

BioPlus YC je probiotik, na osnovi osnovi Bacilov: Bacillus licheniformis in Bacillus subtilis, ki ga lahko mešamo v krmno mešanico ali v premiks.

Je termostabilen in ga lahko peletiramo pri T do 95 stopinj C.

BioPlus YC izboljša konverzijo krme in priraste živali ter zniža izgube. Z izločanjem encimov izboljša izkoriščanje hranilnih snovi, zdravje prebavil in njihovo absorbcijsko kapaciteto.

Rezultat uporabe BioPlusa YC je spremenjena intestinalna mikroflora v prid mlečnokislinskim bakterijam. V prebavnem traktu pa se zniža število patogenih mikroorganizmov (klostridijev, salmonel, streptokokov...).

  • Brezplačna dostava nad 200€

  • Garancija na izdelek

274,63 € 250,80 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
72

BioPlus YC premiks, stabilizator črevesne flore za uporabo pri pujskih, svinjah, prašičih v pitanju, puranih za pitanje in pri teletih do 4 meseca starosti.
Vsebuje Bacillus licheniformis (DSM 5749) in Bacillus subtilis (DSM 5750), EU dovoljenje št. 4b1700i, s skupno najmanj 3,25 x 10KFE / g v razmerju 1:1.

OBLIKA: Prah.

SESTAVA: Sestava: sirotkin prah, prah sirotkinega permeata, nosilec apnenec. Zootehnični dodatki: Bacillus licheniformis (DSM 5749) in Bacillus subtilis (DSM 5750) (EU dovoljenje št. 4b1700i), s skupno najmanj 3,25 x 109 KFE/ g v razmerju 1:1.

 
DELOVANJE: BioPlus YC izboljša konverzijo krme in prirast živali ter zniža izgube. Z izločanjem encimov izboljša izkoriščanje hranilnih snovi, zdravje prebavil in njihovo absorbcijsko kapaciteto.
Rezultat uporabe BioPlus YC je spremenjena črevesna mikroflora v prid mlečnokislinskim bakterijam, v prebavnem traktu pa se zniža število patogenih mikroorganizmov (klostridijev, salmonel, streptokokov,...).

CILJNE ŽIVALSKE VRSTE: Pujski (do 35 kg), prašiči (pitanci), svinje, purani, teleta do 4 meseca starosti.


NAVODILA ZA UPORABO:

BioPlus YC zmešajte v premiks in v kompletno krmno mešanico.
Priporočena doza v popolni krmi je minimalno:
-400-1000 g / tono, kar ustreza 1,3 x 10KFE / g za vse omenjene kategorije živali.
Proizvod ohrani aktivnost po peletiranju pri temperaturi od 75 - 95°C.
Lahko ga uporabljamo v kompletni krmni mešanici za purane za pitanje, ki vsebuje naslednje kokcidiostatike: diklazuril, halofuginon, maduramicin, monenzin natrij, robenidin.

OPOMBE: Navodila za varno ravnanje s produktom: Prah lahko draži oči in respiratorne organe. Kjer prihaja do prašenja nosite masko. Priporočamo uporabo zaščitnih rokavic in očal. Ne puščajte vreče odprte za daljše obdobje. V primeru inhalacije, kontakta s kožo in očmi sperite z vodo. V primeru zaužitja razredčite z vodo.
Ni vnetljivo. Ni uvrščen med kemične odpadke.


SHRANJEVANJE IN ROK UPORABNOSTI:
Hranite v hladnem, suhem prostoru, pri temperaturah, ki ne presegajo 25°C. Vreča mora biti po uporabi ponovno zaprta.

Rok uporabnosti: pri zgoraj navedenih pogojih skladiščenja uporabno najmanj do 24 mesecev od datuma proizvodnje.


PAKIRANJE: Šivana papirnata vreča, 20 kg.
PROIZVAJALEC: Chr. Hansen A/S, Češka

 

Dodatne informacije
Po obliki Nevodotopni prah
Živalska vrsta Govedo, Perutnina, Prašiči
Način uporabe Dodajanje krmi
Po indikacijah Driske
Po težavah Prebavne motnje
Po skupini Probiotiki
Po proizvajalcih CHR Hansen