Zaščitite vaše živali z enim pršilom!

Obstajajo številna različna aerosolna pršila, ki jih danes uporabljajo na prašičerejskih in govedorejskih kmetijah kot so alu- pršilo, praškasta pršila, antibiotična pršila… Dobimo jih v različnih velikostih, oblikah in barvah. Na trgu jih je toliko, da se rejci in veterinarji pogosto sprašujejo: katero pršilo uporabiti za določen namen? Ali delujejo? Ali je njihovo delovanje dokazano in ali so testirani (registrirani)? Koliko časa ostanejo na koži?

Zato je CID LINES razvil aerosolno pršilo, ki je mnogo več, kot le »še eno pršilo«. Želel je razviti pršilo, ki doseže točno tisto, kar obljublja, katerega delovanje je dokazano s številnimi laboratorijskimi in terenskimi testiranji in ki združuje 3 različne funkcije v enem pršilu.

Kenofix je pršilo, ki ga lahko vrtimo kakor želimo in ki kombinira 3 delovanja:

  • ima zelo učinkovito razkužilno delovanje,
  • tvori zaščitni sloj, ki diha,
  • in preprečuje kanibalizem.

Kenofixje proizveden z visokokvalitetnim pogonskim plinom, ki je 100 % homogen s koncentratom in zagotavlja, da pršilo deluje kadarkoli, da prši enakomerno vse od prvega do zadnjega pritiska in ga lahko pršimo obrnjenega v vseh možnih smereh. Je okolju, uporabniku in živalim prijazen.

Pršilo, ki nas zadovolji v vseh pogledih!

Kenofix oblikuje močan film, ki se hitro posuši in dolgo ostane na koži.

Kenofix lahko uporabljamo za razkuževanje kože, popka, po kastracijah, ob grizenju repov, razroževanju, carskih rezih in na parkljih.

Povprašaje za Kenofix pri vašem veterinarju ali nas pokličite na 040 304 180 ali nam pišite na info@animalis.si

*Biocid uporabljate varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in podatke o proizvodu.'